Мечка изяде 35 килограма кокаин, паднали от самолет. Историята звучи невероятно,

...
Мечка изяде 35 килограма кокаин, паднали от самолет. Историята звучи невероятно,
Коментари Харесай

Нечувана до сега история: Мечка изяде 35 килограма кокаин, паднали от самолет

 Мечка изяде 35 кг кокаин, паднали от аероплан. Историята звучи невероятно, само че е същинска и се случва в Национална гора Чатахучи в Джорджия, Съединени американски щати.

Мечката разкрила опиата в гората и го погълнала. Животното е предозирало, което е довело до гибелта му. По-късно патолози откриват в тялото й невероятното количество, което евентуално е коствало милиони долари, заяви " Нова ". 

" Стомахът й безусловно беше цялостен до спукване с кокаин. Няма бозайник на планетата, който може да оцелее след нещо сходно. Мозъчен кръвоизлив, дихателна непълнота, хипотермия, бъбречна непълнота, сърдечна непълнота, инсулт ", описа специалистът, който изследвал странния случай.

Но по какъв начин се е стигнало до инцидента? Историята с предозиралата мечка доста бързо се свързва с друго, също толкоз необичайно събитие. Наркодилър с дрога за 15 милиона $ загива след рухване от аероплан. Бившият полицай Андрю Тортън е открит мъртъв на алея в Тенеси с парашут на гърба, който не се е отворил. Освен дрогата, мъжът носил със себе си огромна сума пари, два револвера и съоръжение за нощно виждане. По-късно проверяващите откриват, че той е скочил от аероплан, пренасящ опиати.

Невероятните събития, довели до гибелта на наркотрафиканта и на мечката, които са открити на над 150 км един от различен, ще бъдат разказани във филм. Той ще бъде режисиран от актрисата Елизабет Банкс. Тялото  на животното, трансформирало се в локална легенда, е препарирано и изложено в музей.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР